Hyr kontorsplats hos oss

Nu har du chansen att hyra 6 kontorsplatser hos oss – tillgängliga redan nu!

Modernt kontor på 6:e våningen med bra utsikt. Kontoret är utrustat med trevligt kök, två toaletter, två konferensrum, kopieringsrum och en härlig loungegrupp. Väggarna är i ljusa och varma färger som matchar husets arkitektur.
Lokalen disponeras som ett öppet landskap idag men kan enkelt delas av med glaspartier om så önskas. Fönster utmed hela sidan ger mäktigt ljusinsläpp.
Wenner-Gren Center har en fantastiskt fin eventlokal högst upp om man vill komplettera med att kunna ha större möten.

Omgivning och område
Du promenerar eller cyklar enkelt till möten i city. Bil- och cykelparkering finns bredvid huset eller så finns möjlighet att hyra plats i husets garage.
Nära till Hagaparken som erbjuder härliga promenadstråk, bra löprundor, utegym och närhet till vatten. I närområdet finns ett stort utbud av lunchrestauranger, även lunchrestaurang och café i byggnaden.

Kommunikationer
Bra kommunikationer. Nära pendeltågsstationen Stockholm-Odenplan, tunnelbana Odenplan med bussar, samt alla bussar som passerar Sveavägen från både norr och söder.

Intresserad?
Är du intresserad av en visning eller önskar offert så kontakta Malin Ånöstam, 076-782 76 19 alt malin.anostam@copilot.se redan idag!