UTÖKNING AV VÅRT TEAM

Vi behöver bli fler kollegor i vårt ”Team CO-Pilot” och i våra spännande uppdrag Tomteboda och Jupiter på Söder. Vi tror att du är en relativt nyexaminerad byggnadsingenjör och vill satsa på att bli projektledare inom bygg och fastighet. Vi är ett litet företag som drivs av att högt engagemang och med våra kunder och deras projekt i fokus. Det är därför viktigt att du gillar utmaningar, och inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Vi vill såklart att du också tar en aktiv del att bidra till CO-Pilots fortsatta utvecklingsresa. Vi erbjuder dig en roll hos oss där du får vara med från tidiga skeden fram till slutförandet av projektet. Vi leder våra kunders projekt och har alltid som mål att hålla en hög servicenivå till våra kunder. Flexibilitet och en god kommunikation är därför något som vi prioriterar i vårt arbete. Tillsammans med dina kollegor kommer du att verka i våra uppdrag och utvecklas mot de mål som vi gemensamt upprättar. Vi erbjuder en familjär känsla, goda arbetsvillkor med intressanta och stimulerande arbetsuppgifter samt trevliga kollegor.
Låter detta intressant? Funderingar?
Ansök eller kontakta Malin Ånöstam