Om oss

VI ÄR

Copilot

Copilot bildades 2002 och är idag ett väletablerat bolag i branschen.

Bolaget har en lång och gedigen erfarenhet i de flesta förekommande projekt och entreprenader, och vi har under årens lopp lyckats bygga upp ett stort och brett kontaktnät av både pålitliga och kunniga leverantörer och samarbetspartners.

Copilot arbetar enligt en rekryteringsfilosofi där bolaget alltid eftersträvar att skapa en trygg och stabil arbetsmiljö, där vi noggrant väljer ut våra medarbetare så att de passar in i företagets kultur och långsiktiga strategi.

Vårt mål är att Copilot skall vara den självklara samarbetspartnern inom våra olika affärsområden där service, kvalitet och leveransprecision tillhör våra ledord. Vårt motto är att vi alltid sätter våra kunder och medarbetare i centrum!

Engagemang, kommunikation och ett tydligt ledarskap är våra byggstenar och verktyg för att lyckas gå i mål med stora och komplexa projekt.

Genom vår stora bredd och vårt kunnande kan vi tillgodose våra kunders olika behov och önskemål som en helhetsleverantör.

Bygg och Projektledning

vänder sig till både stora och små fastighetsbolag, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, byggbolag etc. Våra kunder återfinns både inom den privata och offentliga sektorn.

One comment

 1. Does your business stand out online with GREAT Google reviews?

  “84% Of People Trust Online Reviews As Much As A Personal Recommendation”

  We provide custom 5 star Custom Google reviews for your business

  Just tell us what you want your reviews to say and we post them!

  Check out our examples and get in touch here

  http://rawcusmedia.com/googlereviews

  We have helped hundreds of business get a BIG advantage online with our reviews

  If you are already crushing your competiton with multiple great Google Reviews

  have a great day 🙂

Write a Reply or Comment