Bli en av oss

Vi erbjuder en familjär känsla, goda arbetsvillkor med intressanta och stimulerande arbetsuppgifter samt trevliga kollegor.

Är du vår nya stjärna?

Vill du jobba på ett företag där du kan vara med och påverka expansion och framtid?

Ett arbete där ingen dag är den andra lik. Då har du hittat rätt.

Med hjälp av medarbetarnas kompetens och engagemang erbjuder vi projektledning för kunder inom bygg & fasighet där servicetänkande, innovation, flexibilitet och enkelhet driver oss framåt till gemensamma mål.

Vi erbjuder en familjär känsla, goda arbetsvillkor med intressanta och stimulerande arbetsuppgifter samt trevliga kollegor.

Lediga tjänster

Låter det här som dig?

Låter beskrivningen i nån av våra lediga tjänster passande? Då ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in ditt CV via knappen nedan.

Våra förmåner

Friskvårdsbidrag är något som CO-Pilot Bygg & Projektledning gärna vill ge då företaget tycker det är viktigt att man har en aktiv fritid som gör att man mår bra. För närvarande är friskvårdsbidraget på 3 000 kr per kalenderår.

Vi vill ha medarbetare som är på hugget, produktiva, friska och gärna glada. Därför erbjuder vi en bra lunchförmån. Detta leder till goda lunchvanor men också en bra gemenskap och en mycket hälsosam paus.

Företaget erbjuder sjukvårdsförsäkring via Länsförsäkringar som ger snabb tillgång till kvalitetssäkrad vård. Tillsammans med dem skapar vi hållbara medarbetare – det finaste ett företag kan ha.