BYGG &PROJEKTLEDNING

Vårt mål är alltid att utföra det arbete som önskats på ett sett som överaskar positivt i tid och kvalité.

Vad gör vi?

Bygg och Projektledning vänder sig till både stora och små fastighetsbolag, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, byggbolag etc. Våra kunder återfinns både inom den privata och offentliga sektorn.

Vi erbjuder allt ifrån helhetslösningar i ett tidigt skede till utvalda delar i ett projekt.

Kommunikation och ledarskap är för oss centrala begrepp när det gäller att få komplicerade projekt att löpa smidigt från start till mål. Vi driver och leder våra uppdrag mot uppsatta mål med höga krav på teamarbete och resultat.

Vi har olika typer av affärs- och debiteringsmodeller beroende på era önskemål och specifika behov.

Varför välja oss?

 • Byggledning & Projektledning
 • Projektsamordning
 • Strategisk rådgivning
 • Upphandling & Inköp
 • Logistikhantering
 • APD-Planer
 • Kvalitetsansvarig
 • KMA stöd och internrevisoner
 • Projektuppföljning 
 • Investeringskalkyler 
 • Teknisk Förvaltning 
 • Teknisk Due Diligence 

KOPPAR KAFFE

9670

PROJEKT

136

KOLLEGOR

7

KUNDER

68

OM OSS

COPILOT grundades 2003 och består idag främst av tre affärsområden – Bygg & Fastighet, Teknik & Säkerhet samt Energi. Sedan har vi ett fjärde affärsområde i Infrastruktur som ligger som en gemensam nämnare i allt det vi gör.  Vi har en lång och gedigen erfarenhet av de flesta förekommande projekt och entreprenader och vi har under årens lopp lyckats bygga upp ett stort och brett kontaktnät av både pålitliga och kunniga leverantörer och samarbetspartners.

27 ÅR

arcitecture

VI ÄR Copilot

BYGG & FASTIGHET

Vi vänder oss till både stora och små fastighetsbolag, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, byggbolag etc. Våra kunder återfinns både inom den privata och offentliga sektorn.

TEKNIK & SÄKERHET

Vi erbjuder allt ifrån helhetslösningar till enstaka tekniska tjänster inom Teknik och Säkerhet.

ENERGI

Energieffektiviseringsåtgärder i en fastighet är  lönsamma investeringar, vilket gör att man får en relativt snabb Pay-off tid (återbetalningstid) på dessa typer av investeringar. Vi hjälper er hela vägen

INFRASTRUKTUR

Infrastrukturen har blivit en allt viktigare del i all samhällsplanering och får därmed en mer och mer dominerande roll i nya byggprojekt. Vägar, parkeringar, plats för utryckningsfordon, bussar, spårbunden trafik, gångstråk, cykelbanor, bredbandsnät, mobiltelefoni…

VAD KUNDER SÄGER

För oss är det viktigt att arbeta långsiktigt och nära våra kunder. Vi driver och leder våra uppdrag mot uppsatta mål med höga krav på teamarbete och resultat.

Bättre  kan  det inte bli!  Vi blev klara i tid trots väder och vind. Detta gäng rekommenderas varmt !

A well designed, easy to use one with a good support. I highly recommend you consider Heli if you are going to make your website professional looking.

Great theme with a lots of customization possible. Customer service is fast, nice, and very competent. Thank you for this great product.