OM OSS

Relationer, logistik, vetande

Vilka är vi?

Copilot bildades 2002 och är idag ett väletablerat bolag i branschen.

Bolaget har en lång och gedigen erfarenhet i de flesta förekommande projekt och entreprenader, och vi har under årens lopp lyckats bygga upp ett stort och brett kontaktnät av både pålitliga och kunniga leverantörer och samarbetspartners.

Copilot arbetar enligt en rekryteringsfilosofi där bolaget alltid eftersträvar att skapa en trygg och stabil arbetsmiljö, där vi noggrant väljer ut våra medarbetare så att de passar in i företagets kultur och långsiktiga strategi.

 

Mål

Vårt mål är att Copilot skall vara den självklara samarbetspartnern inom våra olika affärsområden där service, kvalitet och leveransprecision tillhör våra ledord. Vårt motto är att vi alltid sätter våra kunder och medarbetare i centrum!

 

Byggstenar

Engagemang, kommunikation och ett tydligt ledarskap är våra byggstenar och verktyg för att lyckas gå i mål med stora och komplexa projekt.

Genom vår stora bredd och vårt kunnande kan vi tillgodose våra kunders olika behov och önskemål som en helhetsleverantör.

Bygg och Projektledning

vänder sig till både stora och små fastighetsbolag, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar, byggbolag etc. Våra kunder återfinns både inom den privata och offentliga sektorn.

VISION

Vi skall vara branschens attraktivaste företag för såväl medarbetare som kunder med individen och resultatet  i fokus

MÅL

Att vara en attraktiv arbetsgivare och den självklara samarbetspartnern som skapar både värden och resultat.

AFFÄRSIDÉ

Att tillsammans med våra kunder och partners genomföra fastighetsrelaterade projekt inom bygg där vi styr och leder mot kundens uppsatta mål

PERSONAL

Vi eftersträvar att skapa en stimulerande och trygg arbetsmiljö genom engagemang, kommunikation och personlig utveckling

VÅRT MOTTO

På CO-Pilot arbetar vi efter mottot ”Rätt kvalitet i rätt tid”. Det uppnår vi genom att säkra huvudprocesserna i verksamheten; bra planering, återkoppling och effektiv projektstyrning. En anpassad uppföljning på detta gör att vi hela tiden ger oss chansen att bli bättre och nå 100% av våra uppsatta mål.

Historia

• Startade 2001
• Första projekt, COOP:s nya HK i Solna Business Park
• Som mest 25 anställda
• Kommersiella fastigheter (kontor, hotell och köpcenter)