team co-pilot

Engagemang, kommunikation och ett tydligt ledarskap är våra byggstenar och verktyg för att lyckas gå i mål med stora och komplexa projekt. Men vår framgångsfaktor är våra kollegor. Genom vår stora bredd och vårt kunnande kan vi tillgodose våra kunders olika behov och önskemål som en helhetsleverantör.

Nils Johansson

VD

Telefon: 070-855 50 88

nils.johansson@copilot.se

Malin Ånöstam

Administrativ chef

Telefon: 076-782 76 19

malin.anostam@copilot.se

Lars Rönnberg

Produktionschef

Telefon: 070-263 33 62

lars.ronnberg@copilot.se

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Vår styrka är vårt team, deras kompetens och erfarenhet omlindas utav en personlighet som stämmer överens med de högt uppsatta krav och mål som vi på Copilot har på oss själva och vår organisation.  tveka inte på att ta kontakt med oss för att få rätt kollegor för just  ditt  projekt.

Ludvig Hamrin

Bygg & Projektledning

Telefon: 072-251 30 86

ludvig.hamrin@copilot.se

Joakim Sohlberg

Bygg & Projektledning

Telefon: 070-838 33 81

joakim.sohlberg@copilot.se

Kjell Strand

Bygg & Projektledning

Telefon: 070-434 14 22

kjell.strand@copilot.se

Robert Westerlind

Robert Westerlind 

Bygg & Projektledning

Telefon: 076-5872266

robert.westerlind@copilot.se

VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA KUNDER

VI har en lång och gedigen erfarenhet i de flesta förekommande projekt och entreprenader, och vi har under årens lopp lyckats bygga upp ett stort och brett kontaktnät av både pålitliga och kunniga leverantörer och samarbetspartners.

VAD KUNDER SÄGER

För oss är det viktigt att arbeta långsiktigt och nära våra kunder. Vi driver och leder våra uppdrag mot uppsatta mål med höga krav på teamarbete och resultat.

Bättre  kan  det inte bli!  Vi blev klara i tid trots väder och vind. Detta gäng rekommenderas varmt !

A well designed, easy to use one with a good support. I highly recommend you consider Heli if you are going to make your website professional looking.

Great theme with a lots of customization possible. Customer service is fast, nice, and very competent. Thank you for this great product.